Jazz en Moderne dans

Vanaf het 1ste middelbaar hebben onze dansers de keuze tussen Jazz en Hip Hop, waarbij het uiteraard mogelijk is om beide lessen te volgen. De opdeling wordt niet langer gemaakt per leeftijd, maar per niveau. Dansers kiezen zelf welk niveau ze volgen. De lesgever speelt hierin een adviserende rol.

De lessen zijn een combinatie van Jazz en Moderne dans en duren 1 uur en 15 minuten. Er wordt voldoende tijd genomen voor opwarming, stretch, technische oefeningen, choreografie en een cooldown.
 

Jazz pose

Jazz 1 (basisniveau)

Jazz 1 staat open voor iedereen, met of zonder danservaring, al is de doorstroom vanuit Dansmix 2 in combinatie met Techniek een pluspunt. In deze les worden verschillende basistechnieken uit de jazz en moderne dans geoefend. De choreografieën zijn een leuke afwisseling van up-tempo en slow-tempo jazz en modern. Ook partnerwerk, grondwerk, expressie en improvisatie komen voorzichtig aan bod.

Woensdag 12u 45 tot 14u 

Jazz jump

Jazz 2 (gemiddeld niveau)

Voor Jazz 2 wordt een redelijke beheersing van de basistechnieken binnen Jazz en Modern verwacht. Vanuit deze funderingen wordt verder gewerkt naar een hoger niveau met meer uitdagende technieken en choreografieën. Partnerwerk, grondwerk, expressie en improvisatie komen geregeld aan bod. Ook aan performance wordt steeds meer aandacht besteed.  

Zaterdag 9u 45 tot 11u

Jazz dance

Jazz Advanced (gevorderd niveau)

Deze les is voor de meest gevorderde Jazz dansers. Zij hebben alle Jazz en Modern technieken onder de knie en worden uitgedaagd om nog een stapje verder te gaan. De dansers worden in deze les getriggerd om het maximale uit zichzelf te halen. Doel is om hen klaar te stomen voor het performen van choreografieën op optredens en wedstrijden.

Vrijdag 20u tot 21u15

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen