Kleuter- en kinderdans

dancing kids

Kleuterdans (2e-3e kleuterklas) 

Bij We R Dancers kunnen de kleinsten al terecht vanaf 4 jaar. Onze kleuters maken op een speelse manier kennis met dans door middel van expressieve bewegingen op muziek en spelvormen die naar verschillende doelen toewerken. Hun ritmegevoel wordt geprikkeld, ruimtebesef groeit, ze leren omgaan met elkaar en zetten hun eerste danspasjes.

Zaterdag 9 tot 9u45 – Kleine zaal

kid having fun

Dansmix 1 (1e-3e leerjaar)

Kinderen van het 1ste tot en met het 3de leerjaar starten in Dansmix 1. In deze groep staat dansplezier centraal. Er wordt nog niet met stijlen gewerkt, maar alle basispassen in dans komen aan bod. Het spelgehalte blijft aanwezig, al worden de kinderen ook steeds meer aangemoedigd om zelf creatief te zijn. Het hele jaar door leren ze leuke dansjes aangepast aan hun leefwereld.

Zaterdag 9u tot 9u45 – Grote zaal

kids learning to dance

Dansmix 2 (4e-6e leerjaar)

Vanaf het 4de leerjaar gaan ze over naar Dansmix 2. Door middel van verschillende choreografieën maken de kinderen kennis met de verschillende stijlen waaruit ze later kunnen kiezen. Zowel Moderne dans en Jazz als Hip Hop komen aan bod, maar ook van andere unieke stijlen zoals Showdance, Afrikaanse dans, Riverdance,… wordt wel eens geproefd. In Dansmix 2 wordt gefocust op het zelfstandig kunnen dansen, het onder de knie krijgen van de verschillende basispassen en het ontplooien van de eigen dansexpressie.

Woensdag 15u tot 16u – Grote zaal

Extra uur techniek

Wil je graag na dansmix 2 doorgroeien naar Jazz?
Dan wordt een extra uurtje techniek aangeraden!

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen